Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Reizen en Corona

Coronavirus

Actuele informatie over onze reizen en COVID-19

Bij 333travel staat de gezondheid én de veiligheid van al onze reizigers altijd voorop. Ook ten tijde van COVID-19 vinden we het belangrijk dat je op reis gaat met een goed gevoel en vol vertrouwen. Mocht een reis onverhoopt niet doorgaan vanwege actuele inreisbeperkingen, dan kijken onze reisspecialisten samen met jou naar een passende oplossing en welke mogelijkheden er zijn voor het omboeken en uitstellen van je reis.

LET OP! Informatie is aan veranderingen onderhevig. We updaten deze informatie regelmatig maar wegens de vaak wisselende omstandigheden kunnen wij niet garanderen dat de informatie altijd actueel en/of volledig is. Check altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste stand van zaken.
Laatste update: 15 september 2021.


Reisadvies per bestemming

Wij, als aangesloten ANVR-reisorganisatie, kunnen nu ook weer reizen naar landen met code oranje aanbieden, aangezien veel quarantainemaatregelen zijn komen te vervallen en dit op een veilige manier georganiseerd kan worden. Dit geldt ook voor landen buiten Europa. Lees hier het statement van de ANVR waar wordt aangegeven dat reizen kunnen worden uitgevoerd onder een oranje reisadvies als het veilig kan. 

Bij 333travel houden wij de situatie en reisadviezen per bestemming uiteraard zeer goed in de gaten en staan in nauw contact met de ANVR, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en onze lokale reisagenten. Voor het meest actuele en geldende reisadvies verwijzen we je naar de website van Nederland Wereldwijd. Gewijzigde informatie zullen wij direct communiceren en proberen jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit doen wij op volgorde van vertrekdatum. Wij zullen al onze reizigers bijstaan waar nodig en zullen er alles aan doen om de reis in de toekomst alsnog uit te voeren.

Bekijk het reisadvies per bestemming

Zekerheid en (repatriërings)garantie bij 333travel

333travel is een financieel gezond bedrijf dat is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze instanties geven jouw als reiziger de meeste zekerheid en garantie van kwaliteit van jouw geplande rondreis en je reisgeld. Ook in het geval van repatriëring zit je bij 333travel gedekt en zorgen wij ervoor dat, indien grenzen sluiten, je weer veilig thuis komt. 

meer informatie over coronaproof op reis met 333travel

Allianz verzekering met Corona dekking

Allianz Partners biedt per heden dekking voor medische kosten in oranje gebieden. Raak je besmet met corona tijdens je reis? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. 

meer informatie over verzekeren via Allianz


Veelgestelde vragen

Ik heb een reis geboekt. Gaat mijn reis door?

Dit hangt af van de ontwikkelingen van corona, jouw bestemming en de vertrekdatum. Inmiddels hebben een aantal bestemmingen van de Nederlandse overheid kleurcode geel gekregen. Welke bestemmingen dit zijn kun je hier zien.  Wanneer jouw reis geen doorgang kan vinden informeren wij je hier persoonlijk over.

We willen je daarom vragen om voor nu vooral berichtgeving van onze kant af te wachten. Indien jouw reis wordt geannuleerd, krijg je automatisch bericht van ons.

Wat zijn de boekings- en betalingsvoorwaarden als ik nu een reis boek?
  1. Bij boeking dient de reiziger 30% van de reissom en de kosten voor de vliegtickets aan te betalen
  2. De restantbetaling dient 6 weken voor vertrek voldaan te zijn. 
  3. Op het moment dat de reis binnen twee weken voor vertrek i.v.m. COVID-19, of als er een quarantaineverplichting is niet door kan gaan krijg jij de (aan)betaling (binnen 2 weken) terug of kun je kosteloos omboeken. 

Indien er afwijkende voorwaarden zijn dan zal de reisspecialist je hierover informeren. 

Wat zijn de actuele reisadviezen?

Inmiddels hebben een aantal bestemmingen van de Nederlandse overheid kleurcode geel gekregen. Welke bestemmingen dit zijn kun je hier zien. Het reisadvies verschilt per bestemming en kan ieder moment veranderen. Op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken kun je de meest actuele informatie over jouw reisbestemming lezen. Als bezoeker van een land dien je je te houden aan de coronamaatregelen die de lokale overheid hanteert.

Welke Corona maatregelen gelden er op de bestemming?

De corona maatregelen verschillen per bestemming en zijn aan veranderingen onderhevig. 

In Nederland weten we wat de regels zijn en waar we ons aan dienen te houden. Maar wat geldt er voor het buitenland? Kun je gewoon uit eten? Zijn bepaalde bezienswaardigheden gewoon open.  Moet je mondkapjes meenemen?

Om je van de juiste informatie te voorzien, hebben we een speciale pagina op onze website gecreëerd met per land de benodigde informatie over de corona maatregelen.

Bekijk Corona maatregelen per bestemming

Ben ik verzekerd voor Corona tijdens mijn vakantie?

Ga je op vakantie dan is het belangrijk bij je reisverzekering na te vragen waarvoor je wel en niet gedekt bent. Het kan zijn dat je je bij moet verzekeren en/of niet gedekt bent als je afreist naar een bestemming met code oranje.

333travel werkt zelf samen met Allianz Global Assistance. Zij hebben een aantal unieke Covid-19 dekkingen toegevoegd bij de Kortlopende en Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering. Zo weet je precies waar je aan toe bent voordat je een vakantie gaat boeken of als je al op reis bent en te maken krijgt met Covid-19 of quarantaine. Bekijk hier het overzicht van de Covid-19 dekking.

Coronaproof op reis met 333travel

  • Gratis repatriëring bij calamiteiten zoals covid19.
  • Uitsluitend individuele reizen (geen groepsreizen)
  • Ontdek de mooiste verborgen plekjes, geen massa toerisme.
  • Waar mogelijk verblijf in kleinschalige hotels.
  • 100% zorgeloos genieten, alles is tot in de puntjes geregeld
  • Vooraf, tijdens en na uw vakantie persoonlijk contact en 24/7 service.
  • Complete privé rondreizen met eigen huurauto/minibus  met chauffeur/gids. 
Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: +31 348 - 44 19 51

Onze experts Amber Expert-Thailand
Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-Thailand
Britt 333travel
Onze experts Britt Expert-Thailand
Onze experts Jelle Expert-Thailand
Jasmijn 333travel
Onze experts Jasmijn Expert-Thailand
Michelle 333travel
Onze experts Michelle Expert-Thailand
Denise 333travel
Onze experts Denise Expert-Thailand
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Thailand
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Thailand

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding