Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Geld retour garantie Verzekerd van repatriëring Coronaproof op reis

Zekerheid op reis

De zekerheden bij 333travel

anvr sgr en calamiteitenfonds 333travel

Uiteraard gaat niemand er van uit dat er dingen mis gaan op vakantie. Maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Er kan tenslotte altijd iets gebeuren. Voor jezelf sluit je daarom normaal gesproken een reisverzekering af. Maar ook met een reisorganisatie, reis of bestemming kan van alles gebeuren. 

Bij 333travel kun je met een gerust hart jouw reis boeken. Wij zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze instanties geven jouw als reiziger de meeste zekerheid.

ANVR

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. 

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. 

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van, en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- en/of Deel B –Boekingsvoorwaarden-) en overige ANVR- informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

333travel (KvK nr. 30169522) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat je er van verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. 

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

333travel (KvK nr. 30169522) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. 

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij zijn specialist in het aanbieden van unieke reizen in verre bestemmingen. In een aantal van die landen wonen ook kinderen in een kwetsbare positie. Zo kun je kinderen tegenkomen die om geld bedelen of kinderen die moeten werken voor het gezinsinkomen. Geef deze kinderen geen geld. Door ze geld te geven, houd je dit in stand en gaan ze niet naar school. Ze leveren immers meer op als ze bedelen of werken. Bovendien wordt het geld meestal afgepakt door bendeleiders. Wil je deze kinderen toch helpen, steun dan liever een organisatie die kinderen helpt om naar school te gaan of kwetsbare gezinnen helpt naar een beter en zelfstandig bestaan. Door armoede vallen kinderen ook ten slachtoffer aan seksuele uitbuiting. Wij vragen u alert met ons te zijn en vermoedens te melden bij www.meldkindersekstoerisme.nl. Volgens het VN-Kinderrechtenverdrag dienen alle kinderen namelijk te worden beschermd tegen iedere vorm van handel, seksueel misbruik en seksuele uitbuiting.

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding